A -- a

Nova edició del camp de treball amb el Centre Cruïlla

Enguany és el tercer any que el Centre Cruïlla de Ciutat Meridiana (Barcelona) , ha organitzat el seu Camp de treball d’estiu en el Parc Natural. Tot un clàssic!

Com anys anteriors, malgrat la calor, que no ho posat gens fàcil, han aconseguit fer una molt bona feina. Un total de 22 nois i noies, d’entre 15 i 20 anys, aquest juliol han posat al dia la zona de la font Muguera, on han fet, tant el manteniment del recinte: treure herbes dels murs, netejar canals, escales, pica d’aigua, etc., com dels seus accessos: arranjar els camins per facilitar el pas, reomplir xaragalls, etc.

També han realitzat el manteniment del mirador del carrer Perafita i de les escales de connexió entre aquest espai i l’escola d’adults.

Com que el ritme de treball ha estat intens, han tingut prou temps com per continuar en el condicionament del camí que va de dalt de Torre Baró a la font de l’Alba, un dels racons més amagats d’aquesta zona del Parc Natural de Collserola.

 

Aquest és un bon exemple del que es pot aconseguir gràcies al treball conjunt de l’òrgan gestor del Parc i les entitats del territori, com el Centre Cruïlla. Aprofitem per agrair la tasca realitzada per tots els participants! 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.