A -- a

Àrea d'estada de Can Cuiàs
Font. Aigua potabilitzada. Taules Punt de partida d'itineraris senyalitzats

 


 

El Parc de Can Cuiàs no té una zona d’aparcament específica, per la qual cosa es recomana arribar-hi amb transport públic (vegeu accessos).

 

El Parc de Can Cuiàs, al barri montcadenc d'aquest mateix nom, és la porta d'entrada al Parc de Collserola des de Montcada. Aquesta gran zona verda compta amb una extensió de 22,53 ha i disposa de tres àrees d'estada amb bancs i taules per al descans i àpats a l'aire lliure, i una xarxa de camins que recorre el Parc facilita la descoberta dels valors naturals i paisatgístics dels entorns.

 

Un mirador en forma d'estrella ofereix vistes panoràmiques al turó de Montcada. La vegetació de la zona està formada màquies i arbusts típicament mediterranis que combinen amb prats i brolles i clapes de pineda de pi blanc i alzinar.

 

Situat entre el polígon industrial de Montcada i Reixac, el barri de Can Cuiàs a Ciutat Meridiana i l'autopista C-58, aquest "parc dins del parc" és l'expressió de que no es poden donar per perduts aquests terrenys fronterers.

Situació de l'Àrea de Can Cuiàs

can ciuasSanta Creu d'Olorda Torrent de Can Collarea estada salut del papiolarea lleure sant pere martirarea estada font de la budelleraarea estada can cuiasarea estada font mugueraarea estada torre baroarea lleure santa maria de vallvidreraarea estada terralarea estada castellciuroarea lleure salut de sant feliu

 
Passejades i punts d'interès propers:

Fonts:

Font de la Verdagueria

 

Itineraris:

  • Xarxa de camins senyalitzats que circumval·la/travessa el Parc de Can Cuiàs
  • Sender de gran recorregut a la vora: (PR-C-35)

 

Elements d'interès:

  • Turó de Montcada
  • Cementiri del Nord
  • Sant Iscle de les Feixes
  • Bosc de Can Catà

 

 

Accessos:

El Parc de Can Cuiàs no té una zona d'aparcament específica, per la qual cosa es recomana arribar-hi amb transport públic.

  • Entrada pel C/ Petúnies, s'hi pot arribar amb el Metro L11 estació Can Cuiàs
  • Entrada pel C/ Circumval·lació (Escola Bressol Camí del Bosc) s'hi pot arribar amb els Busos 62-76-103-155
  • Entrada pel C/ Arquitectura (Polígon Industrial de Can Cuiàs), s'hi pot arribar en cotxe des de la C-58.

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.