A -- a

Fedenatur

FEDENATUR és una xarxa europea d’espais naturals i rurals que es localitzen en la franja periurbana. Per aquesta proximitat a les ciutats, aquests espais tenen també una vocació cultural y social i constitueixen un element de base de l’equilibri territorial.


FEDENATUR va néixer després del 2on simposi sobre espais naturals en zones metropolitanes i periurbanes, que es va celebrar a Barcelona en 1995, i que es va inspirar, ell mateix, de la Cimera de Rio de 1992.


FEDENATUR agrupa avui divuit parcs, localitzats a proximitat de ciutats importants com Milano, Lyon, Barcelona, Mataró, Paris, Roma, Lisboa, Vitoria, Strasbourg, Bruxelles, Lille, Le Mans, Genova, Ancona, Torino i, tot i tenir característiques diferents, comparteixen alguns problemes.


Cada any s’organitzen dues jornades tècniques en algun d’aquests espais naturals. En elles s’aborden un gran nombre de temes de discussió diferents i s’intercanvien experiències, desenvolupant cada ponent una problemàtica lligada al seu parc.

www.fedenatur.org

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.