A -- a

Motxilles de descoberta

 

Les Motxilles de Descoberta us proporcionen recursos diversos per apropar-vos a un coneixement directe del medi i valorar la seva rellevància. Amb elles podeu investigar relacions entre els factors ambientals, la vegetació, la fauna, el paisatge, la geologia, així com aspectes d’ecologia i biodiversitat en diversos ambients.

 

Estan adreçades sobretot a l’ensenyament secundari, però també poden ser útils al cicle superior de primària o a grups interessats en realitzar projectes o activitats de camp. Segons els objectius, es poden seleccionar els instruments i materials necessaris per portar a terme treballs pràctics en grup, dins o fora de l’aula, fins a 30 participants.

 

Inclouen propostes didàctiques i recursos per fer recorreguts a Collserola, així com una sessió d’assessorament prèvia al préstec.

 

Informació i préstec

Telèfon  936922916 |  Fax  935807654 | e-mail   cdre@parccollserola.netAdreça postal   Ctra de Cerdanyola a Horta, km 2  08290 Cerdanyola del Vallès

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.