A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_bici-3.php?SATELIT

Un passeig arran de riera

  

Nom: Itinerari 3
Per a qui? Aficionat
Recorregut: Circular
Temàtica: Paisatgística
Distancia: 10,71 km
Temps: 1h
Desnivell: +227 -227
Inici: Àrea de lleure de Can Coll
Final: Àrea de lleure de Can Coll
Connexió amb altres itineraris: No

descarregar Descarregar el track (kml)

descarregar Descarregar el track (gpx)


Els altres itineraris fàcils per Collserola:
 Panoràmica des del Passeig de les Aigües
 Pedalant per la Vall de Sant Feliu
 Vorejant el pantà de Vallvidrera

 

 

Itinerari circular que no té cap tram de carretera i, per tant, es pot fer amb molta tranquil•litat. Té alguna pujada i baixada pronunciada però no és gaire exigent en el seu conjunt. El paisatge i la zona per on transcorre és molt agradable, ideal per fer entre setmana.

El recorregut s'inicia a l'àrea de lleure de Can Coll (km 2 de la carretera de Cerdanyola a Horta). Després d'unes grans esplanades arran de riera el camí ens endinsa cap el bosc, on podrem descobrir racons frescals i observar la vegetació característica del bosc de ribera com els avellaners, els pollancres i, ja més a prop de l'aigua, les cues de cavall. Passat el pontet sobre la riera prendrem el camí cap a la masia de Can Codina fins a trobar la pista de Can Catà. Abans d'arribar a la casa, ens desviarem a l'esquerra travessant el torrent de Sant Iscle. Després d'una lleugera pujada ens tornarem a desviar per iniciar l'ascens a la serra de na Joana, a trobar el turó Pelat. Arribats al punt més alt, començarem el descens cap a una zona urbanitzada fins a trobar el Parc de la Riera que recorrerem fins la caseta d'informació. Davant mateix, recuperarem la pista de Can Catà que ens durà de retorn a l'àrea de lleure de Can Coll on podrem fer una bona parada.

 

 


 

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.