A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/ruta-foto-st-cugat-ccoll-cerdanyola.kml?SATELIT

Sant Cugat - Can Coll - Cerdanyola
Tipus: A peu
Tema: Racons amagats
Distància: 10 Km
Temps: 4 hores
Altitud mín: 70 m
Altitud max: 196 m
Desnivell acumulat: 250 m
Dificultat: mitjana
Època: tot l'any
Inici: Plaça del Rotary Club de Sant Cugat
Final: Can Coll

 

 

Veure ruta al web d'Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals

 

Altres rutes fotogràfiques:
El parc i el pantà de Vallvidrera

 

Pot semblar un tòpic o una exageració, però la serra de Collserola reserva racons d'excepcional bellesa que esperen ser descorberts. És el cas de la recòndita font de Sant Pau, enclotada al fons d'un torrent i perduda durant molts anys fins que va ser redescoberta l'any 1997. És un paratge humit i ombrívol que proporciona une serenor especial. Un altre d'aquests indrets gairebé desconeguts és el que ocupa la peculiar ermita romànica de Sant Adjutori, de planta rodona. Aquest itinerari els enllaça i recorre el sector més septentrional del parc, entre les grans poblacions vallesanes de Sant Cugat i Cerdanyola; trancorre principalment per pistes forestals i camins amples, amb alguna excepció en forma de corriol a la zona de la font de Sant Pau i els turons de Can Coll.

 

Aquest itinerari forma part de les Rutes fotogràfiques dels Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

 

Can Coll
Foto: Robert Peña

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.