A -- a

Torrent de Can Coll

Parking

Restaurant. Obert tots els dies excepte dimarts.

Bar

Font. Aigua potabilitzada.

Taules

Punt de partida d'itineraris senyalitzats

 

 

 

Barbacoes amb graelles i venda de llenya i carbó
Bar Restaurant, i Quiosc-Berenador, separats. WC adaptat (dimarts tancat)
Tel. 93 580 69 86
Accessible en autocar.

 

 

L’àrea de lleure, que configura la porta nord del parc, es troba en la línia de contacte entre el pla i la muntanya. Té un caràcter seminatural, on conviuen una activitat agrícola important juntament amb àrees de vegetació natural molt ben conservades.

És un indret tradicional per a la costellada i picnic dominical i punt de partida de diversos itineraris a peu i en bicicleta. També compta amb una esplanada idònia per al joc i l’estada.

El bosc que predomina són les pinedes de pi blanc amb sotabosc d'alzines que s'estan refent després d'un llarg període d'explotació del bosc. L'espai condicionat com a àrea de lleure és una antiga peça de conreu de la finca de Can Coll. Ben a prop hi ha els torrents anomenats de Can Coll i, més avall, de Can Codina, que afegeixen diversitat ambiental. La vegetació de ribera hi té una bona representació, amb arbres de fulla caduca i plana, acompanyats d'altres plantes típiques d'ambients humits com la cua de cavall, les lianes i les molses.

Situació de l'Àrea del Torrent de Can Coll

torrent de can collSanta Creu d'Olorda Torrent de Can Collarea estada salut del papiolarea lleure sant pere martirarea estada font de la budelleraarea estada can cuiasarea estada font mugueraarea estada torre baroarea lleure santa maria de vallvidreraarea estada terralarea estada castellciuroarea lleure salut de sant feliu

 Passejades i punts d'interès propers:

Fonts:

 • Font de Sant Pau
 • Font dels Caçadors

Itineraris a peu :

 

Elements d'interès:

 

 • Can Coll Centre d’Educació Ambiental
 • Santa Maria de les Feixes
 • Bosc de Can Catà
 • Camí de Can Codina i torrent de Can Cerdà
 • Parc de la Riera de Sant Cugat
 • Puig de la Guàrdia (199 m)

 

Accessos

 

A peu:

 • Des de la porta de Parc de la Riera de Sant Cugat al barri de can Canaletes de Cerdanyola, pels itineraris de passejada.

 

Rodats:

 • Transport públic: autobús urbà de Cerdanyola, línia Can Coll – Canaletes (dissabtes i feiners), (SARBUS, http://www.sarfa.com Tel. 93 580 67 00). Carretera de Cerdanyola a Horta (BV-1415), al km. 2.

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.