-- 05/03/2018

Aquest dissabte 24 de febrer al matí, a la casa de l’Aigua de la Trinitat Nova,  es va fer la primera trobada del 2018 el programa “Col·laborem amb el Parc”.  Hi van participar 19 persones representants de 13 entitats. Va servir per presentar bona part dels projectes que es duran a terme aquest any entre tots, per intercanviar experiències i inquietuds. També es va poder conèixer de primera mà el projecte Alimentem Collserola i el de la Casa de l’Aigua

Un dels objectius d’aquest programa, que vol fomentar la participació i el voluntariat de les entitats del territori del Parc, és organitzar tres trobades al llarg de l’any per facilitar el coneixement mutu i l’intercanvi d’experiències. Aquesta primera ha servit perquè els representants de les diferents entitats es coneguessin i expliquessin els projectes que realitzaran enguany conjuntament amb el Consorci. De moment, hi ha 17 entitats amb les que ja s’ha acordat el pla de treball, cinc de les quals s’incorporen de nou al programa. Encara queden però algunes amb les que encara s’ha de concretar.

A més, les Trobades sempre tenen un component formatiu. En aquesta ocasió, els participants van poder assistir durant un moment del matí, a la jornada de treball de l’Alimentem Collserola, que es feia al mateix lloc. També van fer una visita guiada al centre i van poder conèixer de primera mà, el projecte educatiu.

 

Al final, un cop valorada positivament la jornada, ens vam emplaçar a començaments de juny a l’equipament de Can Soler, seu entre d’altres entitats, de la Fundació Tres Turons.

Dins d’aquest mateix programa, cap al mes de maig o juny es farà la Trobada amb els centres escolars i altres entitats vinculades al món educatiu.

compartir