Vols conrear la varietat recuperada al teu hort escolar? El Centre de Documentació i Recursos Educatiu del Parc Natural de Collserola posa al teu abast llavors. Pots demanar-les a cdre@parccollserola.net

El tomàquet  Mandó de Collserola  és  una de les hortalisses recuperades  que cultiven  i comercialitzen diversos col.lectius pagesos de Collserola. També tenen  interès per  aquest  tomàquet altres iniciatives, com els  horts escolars, socials i/o de lleure. Per  aquests casos, des del CDRE,  podeu demanar-ne les llavors.
A l’aula sembrar abans. Els tomàquets ens arriben habitualment a l’estiu,  quan ja ha acabat el curs. A l’hort de l’escola podem  avançar-nos, us suggerim que experimenteu, des d’ara i fins el juny,  tot el cicle del tomàquet : sembrar, plantar, regar, podar, posar canyes, collir… i … menjar!

Treure’n  més  suc . A part de les llavors, i amb la intenció d’aprofundir  en les activitats agroecològiques escolars,  també hi ha diversos  materials didàctics de suport. Hi ha en préstec, per exemple, l’exposició itinerant Conreus i pastures a Collserola, el joc La Gimcana del Bon Cuiner o la maleta Collserola Conta Contes d’Hort.

Recursos educatius: Des del Centre de Documentació i Recursos educatius del Parc també us ofereixen un recull de recursos per treballar-ho a l’aula. Els podeu descarregar-los al següent enllaç:   https://parcnaturalcollserola.cat/user/ed/recursos_llavors_mando_2018.pdf

compartir