-- 07/02/2019

L’Associació La Tartana està impulsant un projecte agroecològic i de cooperativa d’habitatges en cessió d’ús a la masia de Can Bofill, al Parc Natural de Collserola.

A la finca ja existeix una activitat professional de producció d’aliments de forma agroecològica, La Paca – Can Bofill, amb règim de masoveria. És un dels productors que forma part del projecte Alimentem Collserola, de transició agroecològica del Parc Natural.

Davant el fet que la finca s’ha posat en venda, han decidit donar la volta a la situació i afrontar-ne la compra i rehabilitació per fer-hi un projecte col·lectiu.

Han proposat al Coop57 que compri la finca i així esdevingui una propietat col·lectiva d’entitats i alhora que financi la rehabilitació. Per a que el finançament es pugui portar a terme és necessari la recollida d’avals socials que validin el projecte.

L’accés a la terra al Parc Natural de Collserola és una de les principals problemàtiques per al desenvolupament de projectes professionals agroecològics Projectes com el que està impulsant aquesta entitat donen una sortida viable a la compra de finques per a un ús agrícola sostenible permetent alhora un manteniment del patrimoni construït.

Trobareu més informació a la web de La Tartana de Can Bofill.

compartir