-- 22/04/2020

Mentre resti actiu l’episodi de vent i pluja, extremeu  la precaució si heu de realitzar algun desplaçament, permès per l’Estat d’Alarma, dins el Parc Natural de Collserola

Degut a l’episodi de pluja i vent, actiu des de diumenge 19 d’abril, s’han produït nombroses incidències a diferents punts del Parc.

Recomanem que minimitzeu els desplaçament per l’interior de la serra, i si us heu de moure –seguint els supòsits permesos per l’Estat d’Alarma–  informeu-vos prèviament de l’estat de les carreteres i camins principals.

Des de dilluns s’han produït nombrosos talls de camins a causa d’arbres caiguts i esllavissades. Durant el dia d’avui, i degut a la previsió d’increment de vent, no es descarten noves incidències. També ha sobreeixit el pantà de Vallvidrera que, tot i que ja des de diumenge té les comportes obertes, el volum d’aigua acumulada ha produït el vessament per dalt de la presa. Tot i l’espectacularitat de les imatges, no implica cap perill per a la part baixa de la riera.

Des dels Serveis Tècnics del Consorci s’està treballant per resoldre les afectacions que hi han hagut en els camins de la Xarxa de Prevenció d’Incendis. Posteriorment,  s’actuarà en la resta de la Xarxa Viària Bàsica.

El volum excepcional d’aigua acumulada i el fet que encara s’estigués treballant per resoldre algunes de les incidències del temporal Gloria de finals de gener, fan que la situació sigui complexa i es preveu que es necessitaran força setmanes per restablir al 100 % tota la xarxa de camins.

compartir