-- 08/03/2018

El Parc Natural de Collserola se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua amb dues activitats dins el programa ‘Aiguart’ per posar en valor aquest bé públic universal

La primera proposta serà aquest diumenge, 11 de març, amb el títol L’aigua ens inspira, aprenem a dibuixar al Pantà, una sessió de dibuix naturalístic conduïda per Lucia Gómez Serra, il·lustradora. Cal inscripció prèvia, trucant al telèfon del Centre d’Informació (93.280.35.52)

Dissabte 24 de març es realitzarà la segona proposta, amb l’activitat L’arquitectura de l’aigua: el camí de la Budellera, una passejada des del Centre d’Informació seguint les traces de l’aigua fins arribar a aquesta font emblemàtica. La inscripció és el mateix dia de l’activitat al taulell del Centre d’Informació.

El dia 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Des de l’Ajuntament de Barcelona impulsen un seguit d’activitats relacionades amb les arts escèniques, visuals i plàstiques amb el títol ‘Aiguart’ L’objectiu es reflexionar i posar en relleu la importància de l’aigua com a bé comú així com el patrimoni històric de l’aigua a la ciutat.

El programa complert d’aquest cicle d’activitats gratuïtes està disponible a  barcelona.cat/memorial aigua/aiguart

compartir