-- 11/01/2018

El Consorci del Parc Natural de Collserola ha col·laborat amb el  MBLandArch (Màster Universitari en Paisatgisme) que desenvolupa  l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

La col·laboració, realitzada pel Cap del Servei de Projectes i Obres del Parc, ha estat dins l’assignatura “Composició del elements del paisatge”. El treball s’ha centrat en el propi Parc Natural i el seu objectiu bàsic ha estat la creixent conscienciació de les condicions del paisatge i la interacció amb el projecte.

Un altre objectiu ha estat també introduir als estudiants en el coneixement de disciplines transversals i complementaries a la arquitectura del paisatge: jardineria, gestió de boscos, art del medi ambient, ecologia del paisatge, incendis, pol·linització, entre d’altres.

La durada ha sigut de tres mesos, i s’ha conclòs amb la construcció d’una intervenció paisatgística col·lectiva dels alumnes d’aquest màster, instal·lació anomenada “Inside Collserola. Ailantus altíssima” ubicada al Pati Coderch de l’ETSAB.

Hi ha la voluntat, tan del Consorci com de l’escola d’arquitectura de donar continuïtat a la profitosa col·laboració.

compartir