-- 04/09/2018

Les obres de pavimentació del tram inferior del camí de la muntanya, entre el pont de la riera i el Vivers Isart obligaran a tallar el pas de vehicles des del 05 fins al 7 de setembre.

No serà permès l’accés als vehicles que utilitzen aquest camí com a pas alternatiu. Per evitar cap tipus de conflicte, a més de la senyalització d’obra corresponent, hi hauran informadors en els dos punts extrems per on s’accedeix al camí (el pont i l’accés des de la carretera BV-1468).

Es controlarà l’accés i només podran circular els veïns afectats i els usuaris de:

El camí de la muntanya és un important punt d’accés a Collserola, tant per a vianants com per a ciclistes.  Dóna accés a diversos equipaments i espais del Parc Natural: al camí de la Font de la Beca fins a la plaça Mireia; la masia de Can Vilà (escola hípica Poni Club de Catalunya); restaurant Can Carbonell; Can Merlès (Club de Tennis Sant Gervasi); Masia de can Baró; Masia de Can Fatjó;  Masia de ca n’Oliver, i la Boca intermitja de la galeria de conducció d’aigua d’ ATLL.

Amb l’objectiu de possibilitar un accés segur i confortable que donés solució a tots aquests requeriments -prioritzant sobretot la seguretat dels usuaris a peu i en bicicleta- s’està realitzant una important obra de millora del camí. L’actuació també possibilitarà que, en determinades circumstàncies es prohibeixi el trànsit rodat i pugui ser utilitzat només per a vianants i ciclistes.

Plànol de l’actuació
compartir