-- 05/03/2018

Tres entitats: Collserola verda, DEPANA (Grup Caminants Collserola) i el Club Muntanyenc de Sant Cugat aquest 2018 segueixen col·laborant amb el Consorci per oferir més sortides guiades a peu

Gràcies a la col·laboració d’aquestes entitats, l’any passat es van poder oferir 10 sortides guiades, dins de l’apartat D’excursió amb… de l’Agenda del Parc, de les que finalment es van acabar fent 8. Amb elles, 125 persones van tenir l’oportunitat  d’anar per Collserola de la mà de persones que la coneixen i l’estimen.

Per aquest 2018 s’han programat 14 sortides més, entre setmana o en diumenge, amb l’objectiu de mostrar la varietat de paisatges que hi ha a Collserola i la seva singularitat. A l’hora de triar els recorreguts es tenen en compte aspectes com evitar les zones de nidificació, proposar diferents graus de dificultat, etc. Fins al moment ja s’han fet dues: Descobreix les serres de Torre Cendrera i de Sant Medir, guiada pel Club Muntanyenc i Els camins de l’aigua, guiada pel Collserola Verda.

compartir