-- 07/09/2020

Tot i les circumstàncies actuals, seguim fidels al començament del curs escolar i us presentem una nova edició d’El Curs al Parc, que recull totes les propostes educatives del Parc Natural de Collserola per al curs 2020-2021.

El programa ofereix un seguit d’activitats que intenten apropar els valors educatius del nostre espai natural als mestres, educadors i alumnes. Volen ser una eina de treball i també una oportunitat per gaudir del Parc tot aprenent del seu recorregut històric i dels seus valors naturals i socials.

Enguany trobareu propostes dirigides des dels 2 anys fins a nivell universitari o de grau superior, escoles d’adults i centres d’educació especial. Les propostes es presenten per cicles i per àmbits de coneixement.  Totes elles estan recollides a l’espai web:  www.parcnaturalcollserola.cat/el-curs-al-parc on us podreu descarregar el llistat de propostes així com les fitxes descriptives de cada activitat.

Les estades al Parc són, sens dubte, oportunitats per gaudir dels beneficis que la natura ens ofereix com a proveïdora de salut i benestar integral, afavorint tants els aspectes físics, com psicològics i espirituals.

Al llarg de tot el curs i en totes les activitats, prendrem les mesures preventives necessàries per reduir el risc de contagi de la covid-19 i és per això que alguns programes  i aforaments seran modificats transitòriament. Els equipaments han estat adaptats segons les normatives vigents.

Aquesta tardor també trobareu al Centre d’Informació i a Can Coll CEA el nou model de carpeta d’El Curs al Parc, una carpeta renovada que vol ser un recurs útil per al mestre, oferint informació sobre els valors i beneficis ambientals del Parc Natural, sobre les possibilitats educatives de tot l’espai  i consells per a les vostres visites.

INFO COVID-19

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries vinculades a la COVID-19, els equipaments, activitats i espais s’han adaptat per tal que siguin del tot segurs.

El Parc és un espai natural saludable i acollidor, però per a què pugueu fer una visita segura cal que prengueu les següents mesures:

  • Seguiu en tot moment les indicacions dels educadors que us han assignat
  • La mascareta és obligatòria per a majors de 6 anys, fins i tot a l’exterior
  • Mantingueu les distàncies de seguretat entre persones no vinculades
  • Utilitzeu l’hidrogel o el sabó sanitari abans i després de cada activitat
  • Seguiu els itineraris senyalitzats i les zones d’esbarjo indicats
compartir