-- 14/06/2019

En aquesta 6a edició, celebrada amb la complicitat de 13 entitats, hi ha participat més de 360 persones que han recollit més de 5.000 kg d’escombraries.

El Consorci i diverses entitats del territori han organitzat diferents activitats de recollida de deixalles. Ara ja, un cop realitzades, en podem fer el resum. Finalment s’han dut a terme 8 actuacions que han estat organitzades pel Consorci i més de 13 entitats entre les que hi ha dos centres escolars (INS Balmes i INS Olorda), vuit entitats (BCN Fòrum District, A. Acer, A. Collserola verda,  Ambientúbers, l’AMPA de l’E. La Sínia, Els Amics de la Natura de Sant Feliu, l’AVV Mas Lluí i l’ADF de Sant Feliu de Llobregat), treballadors de diferents empreses, com Lafarge i diversos hotels de Barcelona, i l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

En total hi han participat unes 360 persones aproximadament, que han actuat en  7 punts i han recollit i classificat més de 5.000 kg d’escombraries més els voluminosos.

Com a novetat d’enguany, els alumnes de l’INS Balmes van fer servir l’aplicació e-litter per a anotar i categoritzar les deixalles recollides.

Cal fer notar que aquest esdeveniment que coordina l’Agència de Residus de Catalunya, té molta acceptació per part de la població. Aconsegueix visualitzar el problema de la gran quantitat de residus que generem i que llencem  incomprensiblement en aquests espais, objectiu principal del Let’s clean up. Per als espais naturals és un bon ajut pel que fa a la sensibilització sobre aquest problema i una col·laboració efectiva en relació a la seva millora i conservació.

compartir