A finals de gener es va inaugurar la 12a edició del Bosc Literari de la Serreta amb la presentació del nou centre d’interès d’aquest itinerari centrat en els Contes al bosc de l’Elisenda Queralt.

L’Anella Verda de la Serreta és una porta del Parc Natural de Collserola situada a La Floresta que fa alhora de parc urbà. És un espai molt apreciat pels veïns i veïnes de la zona que, des de fa més de deu anys treballen per què sigui un espai on gaudir del bosc d’una manera ben diferent. A diferents trams dels camins de l’anomenada “Anella verda de La Serreta” hi ha instal·lats plafons divulgatius. Un dels trams més emblemàtics, el literari, s’actualitza anualment gràcies a l’impuls de l’AAVV d’aquest barri i el suport de l’Ajuntament i del Consorci del Parc. Aquest any el centre d’interès han estat els “Contes al Bosc de l’Elisenda Queralt.

La inauguració, realitzada el passat 31 de gener, va comptar amb la presència de membres de l’AAVV, l’autora dels contes i l’alcaldessa de la ciutat i Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa així com representats del Consorci del Parc.

Us convidem a gaudir d’aquest racó de bosc tant especial!

Mapa de l’espai (Font: CPNSC) i moment de la inauguració. Font: AAVV La Serreta-Bosc d’en Saladrigues

Més informació:

 

CPNSC, 23/02/2016

compartir