-- 16/12/2019

S’instal·la una zona de jocs experimentals per a infants a la zona de descans de l’antic camp de tir, al costat del passeig de les aigües.

El projecte ha estat dissenyat en el Valldaura Labs, centre d’educació i investigació de l’IAAC (Institut for Advanced Architecture of Catalonia) situat a la finca de Can Valldaura

La nova instal·lació, dirigida per l’arquitecta russa Daria Bychkova ‒experta en aquest tipus de zona de jocs infantils basats en principis ecològics i pedagògics‒, ha estat realitzada pels estudiants, de més de deu països diferents, del Màster d’Edificis ecològics avançats i Biocities que es desenvolupa a Valldaura.

L’estructura està formada per tres arbres principals i una sèrie de branques connectades permetent que els infants puguin grimpar pels troncs i les malles de cordes. El disseny permet que en un futur es pugui ampliar amb nous tipus de jocs.

Els arbres utilitzats són producte de la gestió forestal sostenible que es realitza a la finca de Valldaura, seguint principis de traçabilitat, de manera que es pot considerar una zona de jocs de Km0.

compartir

Més informació