-- 17/06/2018

Com a cloenda de les II edició de la “Natural Capital Summit” s’ha realitzat una visita tècnica a la pedrera restaurada al Turó de Montcada, com exemple d’intervenció que posa en valor el capital natural.

Durant els dies 13 i 14 de juny, s’ha celebrat al CosmoCaixa Barcelona la II edició de “Natural Capital Summit” L’objectiu d’aquestes jornades és debatre com acostar el capital natural a tots els sectors de la societat (administració pública, empreses, agricultura, turisme, sector financer, recerca, etc.) i valorar com la incorporació del capital natural en les decisions està aportant solucions als reptes globals que hem de fer front. Es constata que per a moltes empreses, el capital natural ja ha esdevingut un actiu.

Les entitats organitzadores són “Fundación Empresa y Clima” i “Ecoacsa Reserva de Biodiversidad, S.L.” La primera organització (sense ànim de lucre) treballa pel lideratge i el compromís empresarial en la lluita contra el canvi climàtic. La segona és una empresa que facilita la integració de la biodiversitat en els models empresarials.

Com a cloenda d’aquestes jornades s’ha dut a terme una visita tècnica a la pedrera restaurada de l’empresa LafargeHolcim situada al Turó de Montcada, dins del Parc Natural de la Serra de Collserola. Aquesta restauració que ha comptat amb la implicació del Consorci de Collserola, és un bon exemple de col·laboració públic – privada i de posta en valor del capital natural, tant pels aspectes de biodiversitat com pels aspectes socials.

compartir