-- 09/11/2018

Disponible al web del Parc (visor de mapesPDF)

S’ha actualitzat amb l’objectiu de facilitar la circulació pels camins autoritzats. Compta amb més de 250 km de pistes i camins
Mapa interactiu de la Xarxa d’ús ciclista del Parc de Collserola

Ja està disponible al web del Parc Natural  l’actualització del mapa d’ús ciclista de Collserola. Es pot visualitzar mitjançant el visor del mapes ArcGis online o bé es pot descarregar en format PDF.

El mapa publicat recull tots els camins i pistes aptes per a l’ús ciclista (més de 250 km) a més de les carreteres i carrers pavimentats de les zones urbanitzades a l’interior i la perifèria del parc. S’amplia amb 70 km, respecte la versió anterior, publicada a La Guia de BTT del Parc de Collserola (actualment exhaurida).

S’ha realitzat tenint en compte les zones d’especial protecció del Parc, la Reserva Natural Parcial de La Rierada-Can Balasc i Font Groga, així com d’altres espais d’especial interès. La majoria de camins que incorpora són els que conformen la Xarxa de Prevenció d’Incendis del Parc. Aquesta xarxa està marcada amb unes plaques vermelles amb codi de lletres i números blancs i té un pla de manteniment per tal que els camins sempre estiguin operatius pels vehicles de prevenció d’incendis.

Teniu a la vostra disposició un Comunicat referent a la implantació de la nova regulació de l’ús de la bicicleta al Parc on trobareu els antecedents, la motivació i la finalitat d’aquesta nova regulació així com les actuacions realitzades en els últims anys.

Tota la informació sobre la circulació en bicicleta al Parc (normativa, recomanacions, itineraris… ) també queda recollida al nou espai web sobre la Bicicleta al Parc.

compartir