-- 25/03/2020

Jugueu des de casa a descobrir quins animals visiten el Parc Natural de Collserola a través dels seus rastres i  entrareu al sorteig d’un exemplar del llibre “Qui ha passat per aquí?”

Si sortiu sovint al bosc i sou persones curioses segur que heu trobat rastres dels animals que hi viuen. Potser us heu preguntat: Qui ha rosegat aquesta pinya? O qui ha deixat aquest rastre de petjades? I aquest excrement, qui l’ha deixat tan vistosament en aquest lloc?
Amb el llibre “Qui ha passat per aquí?”, editat pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, ja podreu descobrir qui ha deixat tots aquests rastres i molts d’altres!

A cada pàgina, el llibre us demanarà que observeu i us concentreu per detectar la presència dels animals que viuen a Collserola, caldrà seguir petjades, restes de menjar, plomes, caus, etc. Desplegar les solapes de les cobertes del llibre us donarà pistes per interpretar quins animals hi ha i, si teniu dubtes, al web del Parc també trobareu totes les respostes: https://parcnaturalcollserola.cat/qui-ha-passat-per-aqui/

Si voleu exemplars del llibre, el trobareu a la venda a Can Coll, al Centre d’Informació del Parc, a la Llibreria de la Diputació de Barcelona i a la botiga Oryx, que disposa de venda on-line.

Ara amb el concurs Qui ha passat per aquí? teniu l’oportunitat d’aconseguir gratuïtament un exemplar del llibre participant en el nostre concurs a través de les xarxes socials del Parc.  Periòdicament, publicarem mostres de rastres que hem trobat al Parc Natural  i us convidarem a endevinar quin animal ens ha visitat.

Serà una bona oportunitat per descobrir la fauna de Collserola des de casa juntament amb tota la família.

Entre tots els participants a les diferents xarxes socials, sortejarem un exemplar del llibre per xarxa. El sorteig serà el proper dia 24 de maig, coincidint amb el  Dia Europeu dels Parcs Naturals. Participeu i expliqueu-nos la vostra experiència, compartiu-la a través de les xarxes socials del Parc fent ús del hashtag #quihapassatperaqui

Podeu veure les bases del concurs al següent enllaç:  https://parcnaturalcollserola.cat/pdfs/actualitat/Bases_concurs_XS_prim2020.pdf

On participar:

compartir