A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_ambit_TB3.php?FISIC?passejades?41.4515764?2.1784005?10

Castell de Torre Baró

El Castell de Torre Baró, emblema del Districte de Nou Barris, es situa en un dels punts de transició entre el parc natural de Collserola i Barcelona. Un indret màgic en que ciutat i natura es fonen en un sol espai.

Des de la seva posició elevada s'observen unes excel·lents vistes panoràmiques de l' àrea metropolitana,  així com de les principals serralades de Catalunya, i ens ofereixen una perspectiva poc coneguda de la ciutat i el seu entorn. Es tracta d'un lloc ideal per descobrir l'entorn i gaudir de la natura, sense allunyar-se de la ciutat.

La seva restauració a finals del 2014, llargament esperada pels veïns, ha permès recuperar aquest notable edifici i habilitar-lo com a un punt d’informació a disposició del públic.

 

Passejades al voltant del Castell de Torre Baró:
Itinerari de la Font Muguera
Itinerari dels turons 

 

  descarregar descarregar track (kml)

 
Fulletó "Castell de Torre Baró. Una passejada amb història"
 
descarregar Descarregar el fulletó (properament)

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.