L’accés a la informació és una eina bàsica. El CDRE és un servei de suport a la gestió de Collserola, amb un accent especial a la difusió dels recursos pedagògics que genera el propi Parc Natural. La feina s’estructura en els següents àmbits: documentació, recursos educatius i coordinació amb altres centres de documentació.

Funcionament general

Des de setembre del 1993 funciona el Centre de Documentació i Recursos Educatius (CDRE). És un servei d’informació i documentació per aprofundir en el coneixement i la recerca de Collserola i de l’educació ambiental en general.

El seu fons compta amb uns 8000 documents, amb servei de préstec i/o consulta. L’ús del centre implica l’acceptació del seu reglament.

Serveis:

Atenció personalitzada

El CDRE atén diversos tipus de consultes: informació i assessorament per preparar activitats per la serra, per fer estudis i recerques, etc.

Consulta

Consultes en sala del fons documental

Préstec

Préstec de la major part del fons documental. Períodes de quinze dies prorrogables. Cal presentar el DNI o altra documentació acreditativa i omplir un full de préstec.

Servei gratuït, excepte les exposicions itinerants o quan es tracta de préstecs no presencials, en aquest darrer cas, qui sol·licita, assumeix les despeses de tramesa de la documentació en préstec.

Horari i accés

Personalment:

El CDRE està ubicat al segon pis de Can Coll CEA.
Està obert els dies feiners de 10 a 14 h, excepte el mes d’agost i els dies de vacances escolars (21 de desembre a 7 de gener). Cal concertar prèviament la visita al centre.

Telèfon: 936 922 916

Ctra. de Cerdanyola a Horta, km 2
08290 Cerdanyola del Vallès

cdre@parccollserola.net

DOCUMENTACIÓ

Consulta al fons documental del CDRE
 
AUTOR
TÍTOL
Edició
Paraules clau
Cercar en tots els camps