Generic filters
Filter by Custom Post Type

Visita a la granja de Can Coll

Visita guiada a la granja de Can Coll. Coneixereu els espais interiors de la granja i visitareu l’aula rural, la zona de la incubadora, els tancats dels conills i la bassa dels ànecs. També passejareu pels corrals i podreu veure la somera, la vaca i les truges així com el tancat de l’aviram.

Diumenge, 18 de febrer de 2024
Can Coll CEA
Dos torns: a les 11 i a les 12.30 h

De Can Cuiàs a Cerdanyola

Itinerari que ens convida a conèixer la zona del Parc compresa entre Can Cuiàs de Montcada i la vall de Sant Iscle de Cerdanyola, on es troba el Bosc Gran de Can Catà.

Diumenge, 18 de febrer de 2024
Consultar en inscriure's
Hora: Consultar en inscriure's

Petits mamífers del Parc

Al bosc de Collserola hi viuen petits mamífers que són difícils d’observar perquè normalment s'activen i es comencen a moure quan es fa fosc. En aquest recorregut investigarem els seus costums, els hàbitats on poden viure, coneixerem alguns rastres que ens poden ajudar a identificar-los, i descobrirem quin paper juguen aquests petits animals en la salut dels boscos.

Dissabte, 17 de febrer de 2024
Centre d´Informació del Parc
D'11 a 13.30 h

Pastorxs en resistència

L'ofici de pastor/a és clau pel territori i alhora ha de superar grans reptes per prosperar. El documental "Pastorxs en resistència" explora els beneficis que aporta aquesta activitat a les societats i els ecosistemes, reflectint els esculls que es troba en el camí.

El 14 de febrer presentarem el documental de la mà de la seva directora, Paula Escribano, que estarà acompanyada de pastors/es de Collserola que compartiran la seva experiència.

Dimecres, 14 de febrer de 2024
Can Coll CEA
De 18 a 19.30 h

Històries fantàstiques

Collserola està plena de vida i d’històries. Us proposem crear la vostra màscara d’animal, i convertir-vos en els protagonistes d’aquests contes fantàstics.

Dissabte, 10 de febrer de 2024
Centre d'Informació del Parc
Dos torns: a les 11 h i a les 12.30 h

Taller d’iniciació a la fotografia d’ocells

Gaudireu de la fotografia tot retratant les aus de la Feixa dels Ocells. Cal tenir coneixements previs en fotografia. Porteu prismàtics i, si en teniu, càmera rèflex amb teleobjectiu de 300 mm com a mínim.

Diumenge 28 de gener de 2024
A Can Coll CEA
De 9.30 a 12.00 h

Fem de pagès per un dia a Can Calopa

Què en sabeu del maneig d’ovelles i dels treballs de l’hort a l’hivern? Animeu-vos a treballar un dia a la finca de Can Calopa.

Dissabte, 27 de gener de 2024
Consultar en inscriure's
De 10 a 13.30 h

Els ocells hivernants a Collserola

En una agradable passejada per l’entorn proper, podràs conèixer els ocells que passen l’hivern al Parc i visitar la menjadora del Centre d’Informació.

Dissabte, 20 de gener de 2024
Centre d´Informació del Parc
D'11 a 13.30 h

La petjada dels senglars

Has vist mai un senglar i els rastres que deixa? Quan passegem pel Parc, és molt fàcil de trobar-los però de vegades la seva presència genera problemes. Vols saber què fer quan et trobis un senglar?

Dissabte, 13 de gener de 2024
Centre d´Informació del Parc
A les 11.00 h i a les 12.30 h