El Centre de Natura de Can Soler, situat a la masia de Can Soler, a Sant Genís dels Agudells (Barcelona), és un equipament ambiental de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB). Es dedica a la difusió del patrimoni natural i cultural de l’entorn que l’envolta i du a terme projectes ambientals de caràcter socioeducatiu amb l’objectiu de millorar les relacions de la vall amb el barri de Sant Genís dels Agudells, el districte d’Horta Guinardó, la ciutat de Barcelona i el Parc Natural de la Serra de Collserola.

En aquest centre, els ciutadans poden trobar un punt d’informació on consultar dades sobre la masia, el projecte que duen a terme i les diverses activitats que poden fer. Les activitats tenen un caràcter lúdic i cultural i estan dirigides a famílies, entitats, associacions, i veïns i veïnes del barri per ampliar el seu coneixement de la natura i descobrir l’hort urbà de can Soler. D’altra banda, també es troba disponible un programa d’activitats per escoles.

El centre, com a Aula Ambiental, també té una exposició que mostra els valors naturals de la zona (flora, gea i fauna), la memòria popular i el projecte sobre nous usos als entorns de la masia com a punt de connexió entre el Parc de Collserola i la ciutat.

Us proposem:

Itineraris al voltant