Imagina’t. I… si fossis una guineu,
o un teixó, o un esquirol ?

Fer veure que som un altre ésser viu pot ajudar-nos a estimular la imaginació, a ampliar coneixements, a motivar a l’aprenentatge, per resoldre problemes, etc.

Arran de l’experiència de les activitats que es fan al Centre d’Educació Ambiental Can Coll dins el programa educatiu Experimentem del bosc, s’ha posat en marxa un nou recurs. Es tracta d’un material que vol portar a l’aula la serra de Collserola d’una manera diferent. Parlem del Bagul d’Expressió, una caixa amb disfresses d’animals que es deixa en préstec a centres docents d’educació infantil i de primària.

La caixa conté màscares i altres elements dels protagonistes de la fauna vertebrada de la serra, concretament del teixó, la guineu , el conill, l’esquirol, el porc senglar, l’òliba i l’aligot. Amb aquest bagul també es facilita informació dels diferents animals, propostes per treballar a l’escola i contes per representar.

 

Informació i préstec

Telèfon  936922916 | e-mail   cdre@parccollserola.net | Adreça postal   Ctra de Cerdanyola a Horta, km 2  08290 Cerdanyola del Vallès