Avís: situació d’excepcionalitat per sequera al Parc Natural

Des del 6 de març el Parc Natural es troba en estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica.


Avís: risc d’incendi forestal al Parc Natural

Davant la situació actual de risc d’incendi forestal, demanem extremar les precaucions en el medi natural i consultar abans de la visita al Parc Natural el nivell de risc d’incendi forestal i del Pla Alfa així com les restriccions d’activitats que es puguin aplicar en cada cas.


Granja de Can Coll: instal·lació tancada per tasques de manteniment i millores

Corrals de la granja de Can Coll: instal·lació tancada per tasques de manteniment i millores fins el proper 15 de gener de 2023. Disculpeu les molèsties.


Publicades les dates i zones afectades per batudes de caça menor i major del període 2022-23

Un cop aprovat per la Generalitat de Catalunya Pla tècnic de gestió cinegètica de les Zones de Caça Controlada del Parc Natural de Collserola, a partir del 6 d’octubre s’inicia el període de caça que s’allargarà fins a final de febrer.


Surt a licitació la gestió del restaurant de La Masia de La Salut de Sant Feliu

Informació de servei per prendre part a la licitació de la gestió del restaurant de la Masia de la Salut de Sant Feliu de Llobregat.


Activat el nivell màxim de risc d’incendis forestals al Parc Natural de Collserola

Davant l’avís d’alt risc d’incendi forestal d’aquest cap de setmana, demanen extremar les precaucions en el medi natural i no accedir al Parc Natural mentre duri aquest episodi d’alerta i d’altes temperatures.


HORARI | ESTIU 2022

Durant els mesos de juliol i agost alguns equipaments del Parc estaran tancats per vacances.


Alerta per alt risc d’incendi forestal

Davant l'avís d'onada de calor i de risc alt d'incendi forestal demanem extremar les precaucions en el medi natural i no realitzar activitats al Parc Natural mentre sigui vigent aquest episodi d’altes temperatures.


Avís: Període de risc d’incendi

Entre el 15 de juny i el 15 de setembre entra en vigència el Decret 64/1995 de prevenció d’incendis forestals.


Tancament del camí de Can Canaris (Sant Feliu de Llobregat)

El dilluns 7 de març van començar les obres de millora del camí de Can Canaris a Sant Feliu de Llobregat, en un tram d’uns 0,95 km, que impliquen el tancament del camí al trànsit rodat.