Arrela’t! és el servei de Suport a la pagesia del Parc Natural de la Serra de Collserola i els municipis que el conformen. Sorgeix de les necessitats de la pagesia, detectades en el marc del projecte Alimentem Collserola, i té per objectiu contribuir a millorar la viabilitat econòmica, ecològica i social dels projectes de producció i transformació alimentària d’aquest territori.

 

Quins serveis ofereix?

  • Producció i planificació agrària
  • Creació i consolidació de projecte empresarial
  • Tramitació i obtenció d’ajuts públics
  • Fiscalitat i tramitació administrativa
  • Suport en l’accés a la terra

Aquest assessorament es realitza des de la perspectiva de la producció agrària ecològica, l’agroecologia, l’economia social, solidària i cooperativa i la perspectiva de gènere.

 

A qui va dirigit?

A professionals del sector agrari i ramader i a nous projectes productius en creació amb perspectiva de professionalitzar-se als 9 municipis que conformen el Parc Natural de la Serra de Collserola: Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, el Papiol i Sant Cugat del Vallès.

 

Qui fa els assessoraments?

Per donar resposta a les necessitats de la pagesia es contacten persones expertes d’altres serveis públics o d’assessories i consultories privades que treballin específicament en l’àmbit de la consulta per donar la millor resposta a la demanda plantejada. Per a més informació podeu escriure a annais@arrandeterra.org.

 

Consulteu el Catàleg de Serveis de suport a la pagesia.