Collserola és a tocar. Aquest és un dels seus encants: un extens espai natural en contacte amb els límits de les ciutats i pobles que el rodegen.

Com a espai periurbà el Parc és proper i assequible i en molts casos la millor manera d’entrar-hi és caminant  o en bicicleta, des de casa o partint de les estacions a peu de Parc de la xarxa de metro o bus urbà. L’ús del vehicle privat  caldria  limitar-l’ho als casos indispensables tant per qüestions ambientals com per la ràpida saturació dels espais d’aparcament.

En aquesta pàgina trobareu la relació de transports públics que s’acosten o s’internen al Parc, així com la xarxa viaria oberta al trànsit rodat i els punts d’aparcament disponibles.

Si voleu venir en transport públic...

FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Si es vol accedir al parc amb ferrocarril, es pot fer a través de les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Baixador de Vallvidrera, les Planes, la Floresta, Valldoreix, Sant Cugat.  També amb el Funicular de Vallvidrera des de l’estació de  Peu de Funicular.

Més informació

Metro

Si es vol accedir al parc amb metro, es pot fer a través de les estacions del metro de TMB de les línies:

Línea 11 metro – Trinitat Nova / Can Cuiàs

Línea 3 metro – Zona Universitària / Trinitat Nova

Més informació

RENFE

Si es vol accedir al parc amb els trens de Rodalies Renfe, es pot fer a través de les estacions que hi ha als municipis del Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Torre Baró i Cerdanyola del Vallès.

Més informació

Funicular del Tibidabo

Més informació

Transport Metropolità de Barcelona (TMB)

La xarxa de transport públic de Barcelona és una bona manera d’accedir al parc.  Diferents línies de autobús fan parada i ens aproximen als sectors barcelonins  del parc natural.

Més informació

Moventis-Sarbus

Entre el Vallès i el Barcelonès també podem tenir accès al Parc mitjançant el sevei d’autobús entre Cerdanyola del Vallès i Barcelona, per la carretera d’Horta.

Més informació

Informació dels mitjans de transport a l’AMB

Aquí podeu trobar la informació detallada dels recorreguts, horaris i parades dels diferents transports públics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Més informació