Can Borni_

El Consorci està executant obres de rehabilitació a diferents espais i instal·lacions de l’edifici de Can Borni per millorar les condicions de l’equipament i aconseguir una reducció dels consums d’aigua i energia.

 

Per garantir la seguretat dels visitants al recinte, els Jardins de Can Borni restaran tancats al públic durant els dos mesos que duraran les obres.

 

Can Borni és un equipament del Consorci amb espais de treball i magatzem per al personal de camp del Parc Natural. Està ubicat als Jardins de Can Borni, situats sota el Tibidabo i a tocar de la carretera de la Rabassada a Vallvidrera (BV-1418). L’obertura al públic dels jardins és gestionada pel Parc d’Atraccions del Tibidabo. Podeu consultar la informació i horaris per a la visita aquí.

 

Més informació: Obres a Can Borni per reduir els consums i millorar les condicions de l’equipament

 

Els Jardins de Can Borni

 

Els Jardins de Can Borni (patrimoni arquitectònic del Parc Natural de la Serra de Collserola) es va construir amb motiu de l’Exposició Internacional de 1929 com a jardí d’aclimatació de plantes d’arreu del món. El projecte va ser obra de Nicolau Maria Rubió i Tudurí (1891-1981), arquitecte, urbanista i paisatgista, qui en projectar el viver, es va inspirar en els jardins que més admirava: els jardins romans i àrabs. L’espai exterior està conformat per antigues plataformes destinades al viver, murets de pedra seca i les diferents fonts i canalets d’aigua.

compartir