A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/html/capsal_rapisCAT.htm

Observació de rapinyaires a la Magarola

Fulletó | Fitxa d'observacions i làmina d'identificació | Observacions: dades actualitzades | Reportatge de BTV

Cada any des de 1988, als mesos de setembre i octubre, l’època de pas dels ocells rapinyaires, es porta a terme la campanya d’observació i seguiment. L’observació es fa des del turó de la Magarola (430 m) i és oberta a tothom els caps de setmana. Uns monitors especialitzats us ajudaran a identificar les espècies.

 

Fulletó de l'activitat   Situació | Ampliar mapa

Descarregar

 

Fitxa d'identificació i registre  

Descarregar

 

Observacions: dades actualitzades

 

Reportatge de BTV

 

Com arribar al turó de la Magarola

Aproximació en cotxe fins:

- Al Revolt de la paella, km 3,9 de la carretera de la Rabassada – seguir a peu la pista aproximadament 1,3 km i arribareu al turó de la Magarola.

- Al km 6,5 de la carretera d’Horta a Cerdanyola (Pista Pas del Rei) - seguir a peu la pista aproximadament 1,7 km fins el turó de la Magarola.

- Vista Rica, km 5. de la carretera de la Rabassada. Seguir a peu. Trobar el GR-92 – seguir les banderoles: turó de Santa Maria - Pas del Rei – turó de la Magarola.

A peu:

-Des de Barcelona. Del Parc del Laberint d’Horta, per darrera del velòdrom - trobar el GR-6 (Barcelona-Montserrat) – seguir les banderoles: portell de Valldaura - carretera de la Rabassada - Vista Rica.

 
 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.