A -- a

Exposició permanent

"Pensada per fer pensar"

 

Una exposició que ens permet conèixer els valors naturalístic, paisatgístic i social que té la serra de Collserola. i els reptes que es plantegen per a la seva millora i conservació.

 

Com no podia ser de cap altra manera, aquesta mostra explica què és Collserola, un espai natural de gran valor que ajuda a millorar la qualitat de vida de les ciutats que l’envolten. Un territori que, des de fa més de vint anys, té un Pla especial que el protegeix i un òrgan de gestió que vetlla pel manteniment dels sistemes naturals i per la regulació dels usos que se’n fan.

 

 

 

 

 

A la sala que configura aquests espai interpretatiu hi trobareu

 

18 instal·lacions

Cada instal·lació està configurada per: una pregunta, un objecte o element corpori que ens dona pistes i ajuda a la reflexió, i una resposta escrita.

 

3 projeccions

Això és vida,  audiovisual introductori que convida a entendre la complexitat de Collserola.

Tot un món, una aproximació a les diferents formacions vegetals del Parc. les seves característiques, i les transformacions (humanes i naturals) que han determinat l’evolució de la vegetació i del paisatge.

Quan es fa fosc, de nit és el moment en que una bona part de la fauna és més activa, a les fosques i en silenci els podrem observar i escoltar...

 

La línia del temps. la història de la serra traslladada a una mur, amb un recorregut que va des de la seva formació geològica fins avui. Entrellaçant amb altres esdeveniment remarcable de l’ humanitat. Està il·lustrada amb petits objectes.

 

Una mostra on els disseny i les noves tecnologies es posen al nostre servei per fer més comprensible la realitat d’aquests Espai Natural Protegit.  Una exposició pensada per fer pensar.

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.