A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_ambit_CI2_.php;../provesPHP/fonts2012_mini.php?FISIC?passejades?41.419688?2.101092?14

Passejades al voltant del Centre

Al vessant nord de la serra de Collserola ens trobem un paratge de gran personalitat que compren els entorns de Vil•la Joana, la Budellera, Santa Maria de Vallvidera i el Pantà.

 

Apreciat i utilitzat des de fa temps, ha anat prenent l'aspecte d'un bosc "humanitzat". La natura esplèndida, amb boscos de pi blanc, alzines, roures i suredes, i fondals exuberants, conviuen amb nuclis enjardinats, avingudes que ens porten fins a fonts o amb reconades acollidores on descansar i sentir les veus dels pit-roigs o les mallerengues. Aquesta fusió de jardí i bosc feréstec ha fet que es consideri aquesta zona que anomenen parc de Vallvidrera, un parc dins del parc.

 

El conjunt d'itineraris senyalitzats al voltant del Centre d'Informació ens permetrà recórrer els diferents ambients, sentir les veus de les mallerengues, observar els senyals del pas del senglar o simplement descansar a l'ombra d'una alzina.

 

Passejades al voltant del centre d'informació:
Per les fonts
Pel pantà de Vallvidrera
Pel fondal
Per l'alzinar
A la font de la Budellera
Per la serra d'en Cardona

 

descarregar Descarregar el track (kml)

 
Fulletó "Passejades al voltant del Centre d'Informació"
descarregar Descarregar el fulletó (PDF)

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.