Especial Tardor
Festa dels Ocells
Inscripció per la xerrada Nogmic
Totes les edats
GRATUÏTA
Diumenge, 3 d'octubre
LLOC: Can Coll Centre d'Educació Ambiental
De 10:30 a 14 h
Amb la col·laboració de Collserola Verda.

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

En motiu del Dia Internacional dels ocells obrim les portes de Can Coll per a compartir bones estones aprenent i gaudint amb activitats que tindran el món dels ocells com a protagonista.

El dia 3 d’octubre a la Festa dels Ocells de Can Coll trobareu propostes participatives com:

  • 10:30h Xerrada “Ocells: més de 30 anys ajudant-nos a conèixer i protegir el Parc Natural de Collserolaa càrrec de l’especialista Francesc Llimona,  biòleg del Parc
  • 11:00h Xerrada “NOCMIG, un projecte de ciència ciutadanaa càrrec de l’especialista Xavier Riera de l’Institut Català d’Ornitologia (Cal inscripció prèvia)
  • Passejades guiades “Ocells de bosc, ocells de conreus” a les 11h i a les 12:30h
  • Espectacle familiar “Contes plens de pardals” amb Sara Sareta a les 11:30h i a les 12:30h
  • Joc “Rapinyaires en vol
  • Tallers familiars de manualitats i moltes sorpreses més!

Activitats per a tots els públics i gratuïtes amb la col·laboració de Collserola Verda. Cal inscripció prèvia a la xerrada NOCMIG, un projecte de ciència ciutadana. Places limitades. A partir de 12 anys. Obrirem inscripcions a partir del 27 de setembre al telèfon de Can Coll: 936920396 (laborables de 9.30 a 14.30 h) màxim 4 places per trucada. Més informació: CEA Can Coll.

També trobareu activitats per a celebrar el Dia Mundial dels Ocells al Centre d’Informació del Parc  dissabte 2 d’octubre amb la passejada temàtica: Vols d’ocells i diumenge 3 d’octubre últim dia d’observació al turó de la Magarola.