Especial Hivern
Matinal ornitològica a la Feixa dels Ocells
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 8 anys
GRATUÏTA
Diumenge, 30 de gener de 2022
LLOC: Can Coll Centre d'Educació Ambiental
HORA: A les 10h, 11h i 12h
Cal inscriure’s el mateix dia a l’era de la masia. de Can Coll.
A càrrec dels tècnics del Parc

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

Coneixerem les tècniques d’observació dels ornitòlegs i aprendrem a fer servir els prismàtics i el telescopi terrestre. Des dels amagatalls de la Feixa dels Ocells podrem gaudir dels ocells de ben a prop. La Feixa és una instal·lació d’educació ambiental i suport a l’avifauna equipada amb menjadores, fruiterar, un espai de conreu i una petita bassa.
Si tenim un bon dia podrem observar les espècies d’ocells més habituals de l’entorn forestal de Collserola, com les mallerengues o el pinsà, i ocells típics de prats i camps com el verdum, el gafarró i la cadernera; però de ben segur que també veurem algun ocell dels que ens visiten només a l’hivern com el pardal de bardissa o l’impressionant durbec. Préstec de prismàtics i material de consulta (guies i fitxes de camp).

En motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental. Activitat gratuïta. Places limitades, 20 persones per sessió.  Sessions d’1 hora. Tres torns: 10, 11 i 12 h. Cal inscriure’s el mateix dia a l’era de la masia.

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).