Especial Estiu
Observació de la migració de les aus rapinyaires
NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Totes les edats
Gratuïta
Caps de setmana i festius del 10 de setembre al 2 d’octubre
LLOC: Turó de la Magarola
De 10 a 13 h.
Com arribar al turó de la Magarola

Aproximació en cotxe fins:

  • Al Revolt de la paella, km 3,9 de la carretera de la Rabassada – seguir a peu la pista aproximadament 1,3 km i arribareu al turó de la Magarola.
  • Al km 6,5 de la carretera d’Horta a Cerdanyola (Pista Pas del Rei) - seguir a peu la pista aproximadament 1,7 km fins el turó de la Magarola.
  • Vista Rica, km 5. de la carretera de la Rabassada. Seguir a peu. Trobar el GR-92 – seguir les banderoles: turó de Santa Maria - Pas del Rei – turó de la Magarola.

A peu:

  • Des de Barcelona. Del Parc del Laberint d’Horta, per darrera del velòdrom - trobar el GR-6 (Barcelona-Montserrat) – seguir les banderoles: portell de Valldaura - carretera de la Rabassada - Vista Rica.

Un any més, us convidem a gaudir d’un magnífic espectacle. Al mirador de la Magarola, trobareu ornitòlegs que us ajudaran a identificar: àguiles, falcons, arpelles… Podreu reconèixer i diferenciar les siluetes dels ocells que es desplacen cap a terres africanes a passar l’hivern.

 

Activitat gratuïta, oberta a tothom, amb aforament limitat. L’accés fins a dalt del turó és a peu. Cal que porteu prismàtics.

 

Més informació al Centre d’Informació 932803552 (laborables de 9.30 a 15 h)

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19.