El Parc de Can Cuiàs no té una zona d’aparcament específica, per la qual cosa es recomana arribar-hi amb transport públic (vegeu accessos).

El Parc de Can Cuiàs, al barri montcadenc d’aquest mateix nom, és la porta d’entrada al Parc de Collserola des de Montcada. Aquesta gran zona verda compta amb una extensió de 22,53 ha i disposa de tres àrees d’estada amb bancs i taules per al descans i àpats a l’aire lliure, i una xarxa de camins que recorre el Parc facilita la descoberta dels valors naturals i paisatgístics dels entorns.

Un mirador en forma d’estrella ofereix vistes panoràmiques al turó de Montcada. La vegetació de la zona està formada màquies i arbusts típicament mediterranis que combinen amb prats i brolles i clapes de pineda de pi blanc i alzinar.

Situat entre el polígon industrial de Montcada i Reixac, el barri de Can Cuiàs a Ciutat Meridiana i l’autopista C-58, aquest “parc dins del parc” és l’expressió de que no es poden donar per perduts aquests terrenys fronterers.

Accessos

 

El Parc de Can Cuiàs no té una zona d’aparcament específica, per la qual cosa es recomana arribar-hi amb transport públic.

– Entrada pel C/ Petúnies, s’hi pot arribar amb el Metro L11 estació Can Cuiàs.

– Entrada pel C/ Circumval·lació (Escola Bressol Camí del Bosc) s’hi pot arribar amb els Busos 62-76-103-155.

– Entrada pel C/ Arquitectura (Polígon Industrial de Can Cuiàs), s’hi pot arribar en cotxe des de la C-58.

Més informació

 

Fonts:

  • Font de la Verdagueria

Itineraris a peu :

Elements d’interès:

  • Turó de Montcada
  • Cementiri del Nord
  • Sant Iscle de les Feixes
  • Bosc de Can Catà