S’edita un nou desplegable, realitzat conjuntament amb el Districte de Nou Barris (Barcelona), per apropar al visitant el castell i els entorns d’aquest indret emblemàtic del Parc Natural.

El proper 15 de novembre farà un any de l’obertura al públic del Castell de Torre Baró. Des d’aleshores ha registrat una notable afluència i ha esdevingut un punt d’informació especialment dinàmic i una porta emblemàtica del Parc Natural. Però més enllà del castell, el vessant de Torre Baró connecta altres elements d’interès històric i patrimonial que també han estat revalorats recentment, com l’anomenada Casa de l’Aigua, el pont dels Tres Ulls i unes antigues feixes agrícoles.

Ara un nou desplegable ajuda a reconèixer aquest patrimoni singular i proposa la passejada per les proximitats del castell o l’excursió de més recorregut seguint algun dels itineraris senyalitzats a partir del mateix castell. I ho fa d’una manera lúdica i original, invitant a jugar amb l’observació de camp per tal d’esbrinar alguns paranys visuals.

L’edició d’aquest nou material és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci del Parc, i ha comptat amb la participació de l’equip dinamitzador del punt d’informació del castell.

Aquest fullet, forma part d’una línia de publicacions engedada l’any passat amb l’edició del desplegable “Passejada amb història: El pantà de Vallvidrera”.

Per celebrar el primer aniversari de la inauguració el Districte de Nou Barris ha preparat un matí de propostes adreçades a tots els públics.

 

Castell de Torre Baró i un dels punts de l’Itinerari dels turons (groc) que descriu el nou fullet. Font: CPNSC
compartir