Si voleu veure quins ocells s’apropen a la menjadora per a ocells situada als entorns del Centre d’Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola, podeu fer-ho des d’ara i fins a l’inici del mes de març a la pàgina web del parc.

Al llindar del bosc, ben embolcallada per les alzines i a tocar del centre d’informació, hi ha instal·lada una de les menjadores del parc. Gràcies a la webcam, podeu atansar-vos en directe, des d’ara i fins al començament del mes de març, a aquesta finestra virtual.

Durant els matins, la webcam es connecta i enfoca la instal·lació d’ajut puntual a la fauna de l’espai protegit. Les menjadores faciliten l’alimentació hivernal als ocells i, a la vegada, constitueixen un mitjà excel·lent per poder-los conèixer i observar i extreure’n una informació privilegiada.

Per tal d’identificar més fàcilment els ocells que veurem atansar-se a la menjadora, la pàgina web conté una sèrie de fotografies de les aus que hi acostumen a menjar (gaigs, picasoques blau, mallerengues, pit-roig…). Al web també hi trobareu petits vídeos dels ocells que s’apropen al centre d’informació.

La pàgina amb l’enllaç a la webcam es completa amb informació i documentació addicional sobre els ocells.

Connecteu-vos al web i no us perdeu l’espectacle! Us convidem també a que vingueu al Centre d’Informació observar els ocells que visiten la menjadora. A Can Coll CEA (Cerdanyola del Vallès)  també trobareu oberta tots els diumenges de 9.30 a 13.30 la Feixa dels Ocells. Ambdues instal·lacions estaran en funcionament fins a principis de març.

compartir

Més informació

  • https://parcnaturalcollserola.cat/centre-dinformacio-del-parc/
  • https://parcnaturalcollserola.cat/pages/webcam
  • https://parcnaturalcollserola.cat/can-coll-centre-deducacio-ambiental/