L’1 de setembre s’inicia el període d’inscripció a les activitats adreçades al món escolar del programa “El curs al Parc”.  Més de quaranta propostes educatives per a descobrir, comprendre, estimar i participar al Parc Natural de Collserola

 

   

 

L’edició 2015 – 16 del Curs al Parc vol ser una eina de treball que posi a l’abast dels centres docents els recursos naturals i patrimonials del Parc Natural. Des de Can Coll i el Centre d’Informació us oferim més de quaranta programes diferents que us ajudaran a descobrir, comprendre i estimar la natura que ens envolta. Podreu escollir entre diferents formats d’activitat: “Passejar i descobrir”, tot establint un primer contacte amb la realitat de Collserola; “Aproximar-se i conèixer” els elements i/o les relacions que s’estableixen a la natura; o “Implicar-se i aprofundir” en el funcionament i la gestió del Parc. Trobareu propostes des de les llars d’infants fins als cicles formatius, universitaris, adults i professorat. Tot passant per l’educació infantil, primària, secundària i l’educació especial.

Les reserves d’activitat per a tot el curs escolar començaran el primer dia feiner de setembre, que serà el dimarts dia 1. Les inscripcions les heu de fer trucant a Can Coll (936 920 396) o al Centre d’Informació (932 803 552), segons l’activitat seleccionada. L’horari per a les inscripcions és de 9.30 h a 14.30 h dels dies feiners.

I recordeu que el Centre de Documentació i Recursos Educatius (936 922 916) us ofereix informacions, propostes i assessoraments per programar, pel vostre compte, projectes i activitats que tinguin Collserola com a protagonista. Àrees de lleure, miradors i camins del Parc estan a la vostra disposició, aprofiteu-los fent-ne un ús respectuós.

Més informació:

compartir