-- 13/08/2024

El proper dilluns 19 d’agost s’iniciaran les obres de reparació del ferm del paviment del camí que dona accés d’entrada al trànsit rodat al Centre d’Informació i les oficines del Consorci, així com al Museu MUHBA Vil·la Joana i l’escola Els Xiprers.

Les obres serviran per reparar el tram d’entrada més malmès de la llosa de formigó del camí. Es preveu enderrocar la part més deteriorada i fer una de nova base de formigó armat amb un acabat superficial ratllat per millorar-ne l’adherència i evitar les relliscades.

 

Per permetre l’accés amb vehicle als diferents equipaments, s’habilitarà el tram de camí que actualment és de sentit únic, de sortida (entre l’aparcament del Centre d’Informació i la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat ), passant a ser de doble circulació, fet que permetrà entrar i sortir pel mateix tram.

 

Les obres, promogudes i executades pel Districte de Sarrià- Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona, s’allargaran dues setmanes, i es preveu reobrir el tram el dia 29 d’agost.

 

Demanem disculpes per les possibles molèsties que aquestes obres puguin ocasionar.

compartir