Durant aquests primers mesos de tardor han estat quatre els grups d’empreses que han vingut al Parc a fer una activitat de voluntariat ambiental corporatiu.

Un total de gairebé 100 persones de l’empreses Decatlhon, Experience of Aventures, Bookings i Telèfonica, dos d’ells amb l’associació SEOBirdLife, s’han acostat al Parc per col·laborar en el manteniment i la millora d’alguna zona. Les tasques que han realitzat han estat diverses: arrencada de raïm de moro a prop de Vallvidrera, neteja d’escombraries del torrent de Can Santgenís, per sobre del barri de Canyelles de Barcelona, o manteniment dels espais: escales, camins, etc. de l’àrea propera al Centre d’informació i Vil·la Joana.

Aquesta activitat permet compartir amb la ciutadania –en aquest cas dins el marc laboral- les característiques i els valors del Parc, i també, presentar quin és el dia a dia de gestió d’un ENP. Tot plegat dins d’un context poc habitual, que fa d’aquesta proposta, una experiència diferent i interessant. 

Acció de voluntariat amb Experience of Aventures Font CPNSC Deixalles recollides pels voluntaris de la Fundación Telefónica Font: Jordi Prieto – SEOBird-Life

 

CPNSC, 28/10/2016

compartir