-- 06/11/2020

En motiu de l’increment de visites al Parc vinculades a les noves restriccions per la COVID-19 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, responsable de la gestió de les Zones de Caça Controlada al Parc, ha suspès totes les batudes previstes en cap de setmana mentre siguin vigents les restriccions de mobilitat.

Segons la nota de premsa  emesa pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARPA)  les batudes de senglar, i qualsevol altra actuació de caça col·lectiva a la zona de Collserola, queden temporalment suspeses durant el cap de setmana (de dissabte a diumenge) degut a l’important increment de concentració de persones arrel de les mesures de restricció de mobilitat establertes per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

En aquest sentit, resta anul·lada la batuda de caça major prevista per demà, 6 de novembre, a la Zona de Caça Controlada (ZCC) de Sant Feliu-Sant Just  i, depenent de la durada de les mesures de limitació de mobilitat, les programades pel dissabte dia 14 de novembre a les ZCC de Sant Feliu-Sant Just i de Cerdanyola.

Es mantenen les batudes de caça major previstes entre setmana i totes les vinculades a la caça menor. Podeu veure el calendari de caça al següent enllaç.

Tant el contingut com l’aprovació d’aquest calendari és responsabilitat del  DARPA de la Generalitat de Catalunya, òrgan competent en matèria de caça i qui redacta anualment el Pla Tècnic de Gestió Cinegètica com a òrgan gestor de les Zones de Caça Controlada. En aquest sentit, el DARPA ha informat que el pla de caça per a aquesta temporada haurà de ser revisat a fi d’assolir els objectius de la gestió bo i modificant el calendari previst.

compartir