-- 15/05/2024

Cinc centres educatius, cinc empreses i tres entitats i equipaments es bolquen en la recollida i classificació de deixalles a diferents espais del Parc Natural

El passat cap de setmana, entre el 10 el 12 de maig, va tenir lloc oficialment l’edició d’aquest any de la campanya Let’s Clean Up Europe, una iniciativa europea per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen a la natura, que a casa nostra està coordinada per l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Entitats, grups escolars, empreses i administracions van inscriure 543 accions a la campanya, de les quals més de 70 estan previstes a espais naturals d’especial protecció (ENEP).

 

El Consorci del Parc Natural de Collserola participa en la campanya des de 2014 i, per tant, ja fa onze anys que hi col·labora. Enguany s’han previst 16 accions de recollida de residus amb entitats del territori. Com sempre, al Parc Natural la campanya s’allarga unes setmanes més enllà d’un cap de setmana, enguany fins al 18 de juny, data de la darrera acció programada.

 

Un cop acabada la campanya, es faran públiques les dades del total de persones i entitats participants i del pes de deixalles recollides i classificades i es farà un agraïment a la seva col·laboració en la conservació del medi natural.

compartir