-- 15/03/2023

El 22 de març se celebra el dia internacional de l’aigua. Els tres equipaments dels barris de muntanya i el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola han organitzat una jornada d’activitats per posar en valor la importància de l’aigua dolça, la gestió sostenible d’aquest bé comú i el seu paper relaxant gràcies a la seva sonoritat, que ens aporta vida i que malauradament cada cop més ens acostumem a que sigui excepcional.

Els entorns de la Casa del Guarda i del pantà de Vallvidrera acolliran, el dissabte 18 de març, d’11 a 13 h, un seguit d’activitats variades sota el lema L’aigua que sona, des de la descoberta de l’entorn a través del escaperoom Empantanats, fins a l’espectacle amb un aquòfon, animació i tallers infantils.

 

La jornada està coorganitzada pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, els centres cívics Vallvidrera-Vázquez Montalbán i l’Elèctric i el casal de barri Can Rectoret.

 

Programa d’activitats:

 

  • FEM UN PAL DE PLUJA. Taller familiar per a totes les edats.
  • MURAL PARTICIPATIU. Accelerar el canvi, què hi podem fer?
  • EMPANTANATS. Escaperoom als voltants del pantà. Inscripcions el mateix dia al Punt d’informació
  • ON, COM, AIGUA? Espectacle familiar sobre la importància de l’aigua en la vida diària. A les 11.15 h. A càrrec de Nat La Toli Clown.
  • AQUÒFON: MÚSICA, CIÈNCIA I NATURA. Espectacle amb un innovador instrument electrònic activat per mitjà de percussió líquida. A partir de les 12 h, 3 passis.
    Inscripcions el mateix dia al Punt d’Informació.
  • LA VIDA ÉS BONA SI L’AIGUA SONA. Audiovisual en homenatge a aquests records associats a les fontades de Collserola.
  • PIA. Punt d’informació d’aigua. Exposició de llibres i recursos relacionats amb l’aigua del Centre de Documentació i Recursos Educatius del Parc Natural.

 

Consulteu el Programa L’aigua que sona 2023

 

Més activitats de celebració del Dia Mundial de l’Aigua a: https://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/dia-mundial-de-laigua-0

compartir