L’empresa XL Insurance Company i K-Lagan han realitzat dues accions de voluntariat ambiental corporatiu al Parc de manteniment i millora del medi natural i del patrimoni construït. L’associació SEO/Birdlife-Catalunya ha coordinat una de les actuacions

Tot just començat el setembre, en concret el dia 10, un grup de l’empresa XL Insurance Company, va venir al Parc a realitzar una activitat de voluntariat corporatiu. Van ser 8 persones que, tot i el mal temps, van poder col·laborar en el manteniment de la font de Sant Ramon, situada entre Vallvidrera i el Centre d’informació. Després de passar pel centre, i conèixer els valors de Collserola i els que ens aporta, van estar treballant tant al recinte, com els accessos de la font, traient terra i fullaraca dels canals per on ha de passar l’aigua, i arrencant exemplars de raïm de moro, una de les espècies de plantes invasores que hi ha a Collserola.

El dia 2 d’octubre, van ser els de l’empresa K Lagan, que a través de l’associació SEO/Birdlife-Catalunya, van venir a completar la feina començada pels anteriors. Aquest cop van ser 80 les persones de diferents punts d’Europa, que en motiu de la celebració de la segona edició del KLG’s Solidarity Day, van anar a la mateixa zona de la font i van acabar de fer el manteniment i l’adequació del camí fins a Vallvidrera. També van arrencar planta invasora, en aquest cas, ailants joves, que van dur al punt verd. Després de dinar van seguir fent la mateixa tasca, però aquest cop, al fondal que hi ha entre el Centre d’Informació i el Baixador.
Els treballadors d’ambdós grups van estar encantats de conèixer el Parc i de poder fer una aportació puntual, però plena d’entusiasme a la seva conservació i millora.

MOLTES GRÀCIES!!

Acció de l'empresa klagan a la font de Sant Ramon. Font: CPNSC

Més informació:

 

CPNSC, 7 d’octubre de 2015

compartir