S’ha construït una plataforma de fusta a la vora del pantà de Can Borrell que delimita una petita àrea d’estada i d’observació d’aquest ecosistema. Amb aquesta actuació finalitza el projecte, iniciat l’any 2013 i finançat per l’Ajuntament de Sant Cugat, el Consorci de turisme del Vallès Occidental i el  Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola. 

S’han finalitzat les obres de recuperació del pantà de Can Borrell amb la instal·lació d’una plataforma de fusta, que incorpora un llarg banc, i que formalitza un espai d’estada emplaçat en les immediacions de la presa del pantà de Can Borrell. És l’únic punt de l’itinerari que s’apropa a la làmina d’aigua, doncs s’ha apartat d’aquesta de manera intencionada, atesa la fragilitat del entorn. Configura un espai de recollida ideal per descansar, observar, interpretar l’entorn, etc…

La plataforma té forma triangular i presenta un lleuger pendent, seguint la inclinació del terreny. Un banc corregut la limita en un cantó i un faristol amb informació de l’indret punteja l’altre. Està connectada a la base de fusta del pont penjant realitzat en la primera fase.

Amb aquesta actuació finalitza aquest ambiciós projecte que ha estat finançat pel Consorci del Parc de Collserola, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental. La primera fase del projecte, que va permetre recuperar l’esplendor d’aquest indreti que havia començat al darrer trimestre de 2013, va concloure el dia de Sant Medir de 2014. Enguany, ja al 2015, s’ha finalitzat la 2a i darrera fase.

compartir