Can Santoi

 • Municipi

  Molins de Rei

 • Productes

  Tomàquet Mandó de Collserola

  Hortalisses, Fruita

 • Comercialització

  Cooperativa
  A domicili
  Finca
  Restaurants

Contacte:

C/ del Pont, 16 08750 Molins de Rei  cansantoi2015@gmail.com
Tel.:616786867
web: https://www.facebook.com/cansantoi

Horari i punt de venda:

Distribuïm durant tota la setmana a domicili a Barcelona i rodalies, i venem també a la finca. L’agrobotiga de la Masia de Can Santoi està oberta divendres i dissabte de 10h a 13 h.

Presentació

Des de la finca de Can Santoi, funcionem com un centre per potenciar la ruralitat periurbana.
Com a centre d’interpretació agro ecològica ens dediquem a la recuperació de varietats tradicionals locals: tomàquet mandó de Collserola, bròquil de Santa Teresa, tomàquets pometa, negre de crimea, pebrot, palosanto, fins a 20 varietats autòctones i antigues de tomàquet. També cultivem fins a 60 varietats de verdura tradicional.

El tipus d’agricultura que realitzem és tradicional, orgànica, sense pesticides ni adob químic. Fem servir l’agricultura regenerativa com a forma de producció i amb un disseny en permacultura. La finca està envoltada per un bosc de ribera i té 5 manantials dins de la pròpia finca que la proveeixen de l’aigua necessària per al reg.

La finca Can Santoi també funciona com un centre de promoció de la ruralitat i periòdicament realitzem tallers i cursos de forja de metall tradicional, treball en fusta natural i tallers mediambientals tant d’horta com de compostatge, com de gestió de l’entorn boscós de la finca.

Compartim la finca amb una manada de cavalls, cabres, gallines i dos llops irlandesos adoptats, vam realitzar tallers de socialització amb la manada i realitzem tallers per a col·lectius de risc social i per a col·lectius de gent amb desig d’acostar-se l’entorn rural.

L’encarregat de l’hort i els tallers és Eduard Díaz. Els encarregats del ramat de cavalls i animals són Andrea i Adria.

Localització