La Rural de Collserola

 • Municipi

  Sant Cugat del Vallès

 • Productes

  Tomàquet Mandó de Collserola
  Hortalisses, Mel

 • Comercialització

  Cooperativa/grup de consum
  Botiga pròpia
  Mercat
  A domicili
  Parada a finca
  Restaurants i comerços
  Escoles públiques

Contacte:

C/ Can Llobet, 5 08197 Sant Cugat del Vallès larural.collserola@gmail.com
Tel.:685502454
web: http://www.laruraldecollserola.com

Horari i punt de venda:

Botiga propia “Els Graner de La Rural”, oberts de dimarts a diumenge a Valldoreix, Av. Alcalde Ramon Escayola, 87.
-Dimarts a divendres 10.30 a 14.00 i 17.00 a 20.30
-Dissabtes 9.30 a 17.00
-Diumenges 10.30 a 14.00
Paradeta de verdures dissabte al matí a l’hort de 10.30 a 14.00, i el diumenge a la plaça Miquel Ros de l’estació de La Floresta en el mateix horari.

Presentació

La Rural de Collserola va néixer el 2014, quan dos dels seus socis fundadors van començar a treballar un petit tros de terra a Valldoreix. Actualment, som una cooperativa de treball amb un nucli de cinc sòcies, quatre persones treballant contractades, i un grup de catorze voluntaris compromesos amb el projecte. Gestionem 2,5 ha de regadiu a Valldoreix, on hi cultivem hortalisses ecològiques, i 0,5ha de regadiu a La Rierada, Molins de rei, on hi cultivem planta aromàtica i condimentaria. També hi ha dues persones sòcies col·laboradores, que s’encarreguen de gestionar la ramaderia de La Rural: tres apiaris a Collserola, petita explotació de gallines ponedores, i un ramat de cabres per autoconsum.
D’altra banda, l’Ateneu Rural és la part social de La Rural, un projecte educatiu i de formació i divulgació dels valors de l’agroecologia, el creixement personal, i el joc i oci vivencial a l’aire lliure.

Localització